Uw vraag

Diensten-advies

We beginnen altijd met úw vraag, met úw wensen en úw kwaliteitseisen. Kleine vragen of grote vragen? Eenmalige producties of structureel partnership? Met ruim 30 jaar ervaring in de groene sector is Florward u graag van dienst.

Wat vindt de klant.

Elst-Bevers is een echt familiebedrijf, begonnen in 1986 en inmiddels uitgegroeid tot een specialist in het kweken van bladverliezende heesters en prunus soorten. Het bedrijf teelt zo’n 100 verschillende soorten. Met ook nog verschillende potmaten betekent dit totaal zo’n 280 artikelen, die verkocht worden in tuincentra in Nederland, maar ook in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië. Maarten Verdaasdonk, verantwoordelijk voor de marketing, schakelde de expertise van Florward in bij het ontwikkelen van een nieuwe etikettenlijn. Maarten: “Dat was best een operatie. Zoveel soorten en zoveel formaten. Alle producten moesten een etiket krijgen, allemaal op stok, of het nou een halve liter pot of een 10 liter pot was. Het allerbelangrijkste is bovendien dat de uitstraling bij ons bedrijf moet passen. Het gaat om creatie, maar ook om het praktische, zorgen dat alles goed en op tijd geregeld is. Dat is Leon op zijn best. Hij voelt prima aan wat voor ons als kwekerij belangrijk is. Hij kent de handel en denkt echt me je mee, zonder poeha.”

Boomkwekerij Elst-Bevers

Het kweken van sierheesters is onze ziel en zaligheid. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 soorten, die we in grote aantallen en in verschillende potmaten kweken. Leveren doen we rechtstreeks maar ook via onze verkoop organisatie About Plants in binnen- en buitenland, onder meer aan veilingen, groothandel en tuincentra. Bij al deze afzetkanalen is de presentatie van je producten van groot belang. Je wilt dat de consument jouw product ziet én het liefst ook uit het rek haalt. Vorig voorjaar hebben we besloten onze presentatie een nieuwe, frisse look te geven. Florward regelde voor ons een nieuwe etikettenlijn. We hebben meerdere formaten nodig die ook op verschillende manieren aan de planten moeten worden bevestigd. De nieuwe lijn is geweldig goed ontvangen, zowel door retailers maar zeker ook door de consument. Deze lijn kunnen we de komende jaren verder uitbouwen. Ontwerp, productie, fotografie, Florward regelde het allemaal voor ons.

Boomkwekerij Jochems van Opstal en Boomkwekerij Ron van Opstal